Börja orientera med Umeå OK!

Här kan du anmäla dig till våra olika grupper för nya orienterare. Det är begränsat antal platser i grupperna och det är först till kvarn som gäller för anmälan. Vi meddelar här på anmälningssidan när det är fullt, men vi kommer också att upprätt en reservlista om vi får återbud. Anmälan stängs senast 5 april.

Det här är grupperna som är öppna för anmälan:

Våra Skogslekgrupper - Falkarna och Örnarna för barn i åldrarna 6-8 år (födda 2010-2012), vår nybörjarträningsgrupp Järvarna för barn/ungdomar som är 9 år och äldre (födda 2009 och tidigare), samt vår nybörjargrupp för vuxna.

Skogslekgrupperna kommer att ha sina träffar på måndagskvällar kl. 18.00 från den 7 maj till 11 juni (sex tillfällen) och sedan fortsättning ytterligare sex tillfällen i augusti och september med preliminär start 15 augusti.

Järvarna kommer att ha sina träningar dels på måndagar, samma datum och tider, som för Skogslekgrupperna, och dels på torsdagskvällar. Alltså två kvällar i veckan. Första tillfället blir torsdag 3 maj.

Vuxengruppen har också sina ledarledda träffar på måndagskvällar på samma tider, datum och platser som barn- och ungdomsgrupperna med start måndag 7 maj.

Kostnaden för att vara med i de olika grupperna för hela året (alltså både vår- och höstomgången) är följande:

Deltagaravgift för att vara med i Skogslekgrupperna, Nybörjarträningsgruppen för barn och ungdomar samt Nybörjargruppen för vuxna är 100 kr + medlemsavgift i Umeå OK för hela 2018 som är:

  • 700 kr för hela familjen
  • 300 kr för enskild vuxen
  • 200 kr för ungdomar